FAQ

Har du spørgsmål til din ordre eller vores produkter? Læs nedenstående FAQ, finder du svar på de spørgsmål, der oftest bliver stillet.
Hvis du har andre spørgsmål, så send dem til info@deenuna.com.

Materialer

Vores spejlprodukter har en folie på forsiden som skal fjernes før brug på. Bagsiden er altid grå og skaber selve spejleffekten.

De fleste af vores akrylprodukter har en beskyttelsesfolie på, som skal fjernes. Vi producerer vores produkter igennem laserskæring og der efterlade små mærker på folien, som beskytter materialet under produktion og transport.

Vi designer- og producerer selv vores produkter i Danmark.

Vi angiver størrelser på alle produkter tilhørende deres beskrivelse. Vi anbefaler, at man læser beskrivelserne inden bestilling.

Ordrer og Fragt

I Danmark leverer vi primært med GLS og til udlandet bruges primært Bring. Dette har for os været den bedste kombination af stabil levering og god fragtpris.

Vi har en leveringstid på 1-5 hverdage i Danmark. Udenfor Ramadan er det typisk dag til dag, at vi leverer produkterne.Til udlandet skal der pålægges et par dages ekstra levering.

Alle vores produkter pakkes forsigtigt ind, hvor der bl.a. anvendes bobblefolie, beskyttende pap og lignende materialer, som beskytter produkterne under transport.