Fri fragt ved køb over 499 DKK (Kun Danmark)

Mihrab – Geometri

49.00 kr.

Dette unikke ophæng, i simplistisk mihrab form, kan løfte ens Ramadan og Eid stemning i hjemmet. Kombinationen af at man har en snært af geometri og et simpelt design giver et helt unikt look. Man kan vælge at hænge den op med snor eller ved brug af evt. klæbemasse til at hænge dem op på væggen uden at de hænger på en snor. Kreativ kan man være! Snor medfølger ikke. Læs mere herunder for en detaljeret beskrivelse og vigtige bemærkninger vedrørende produkterne:

OBS! Alle produkter i spejlakryl har en lysegrå eller mørkegrå bagside og har ikke en reflekterende spejl-effekt. Spejlet kan også variere lidt i farve afhængigt af hvilket materiale anvendes. Ligeledes kan der på alle materialer til tider være små- og ubetydelige farveforskelle, ridser og mærker, hvor materialerne er skåret og indgraveret på forside og bagside. Snor medfølger ikke!

Næsten alle vores produkter med akryl har beskyttelsesfolie på. Spejlakryl har kun på forsiden, mens andet akryl til tider har på begge sider eller kun på den ene side. Folien kan have mindre brandmærker eller ridser på, da det beskytter materialet under produktion og transport.

Materiale: Spejlakryl
Størrelse: ca.10cm x 5cm
Tykkelse: 3-4mm

Vægt 0.110 kg
Farve

, , ,

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.