Fri fragt ved køb over 499 DKK (Kun Danmark)

Måne sæt – sort / spejl

189.00 kr.

Dette sæt består af to måner på fod i forskellige størrelser, som kan pynte ethvert bord, vindueskarm eller lignende. Den ene måne har et domineret geometrisk mønster, hvor den anden kun har en snært af det. Denne forskel i detaljer, samt deres farveforskelle, giver en unik kombination. Læs mere herunder for en detaljeret beskrivelse og vigtige bemærkninger vedrørende produkterne:

OBS! Alle produkter i spejlakryl har en lysegrå eller mørkegrå bagside og har ikke en reflekterende spejl-effekt. Spejlet kan også variere lidt i farve afhængigt af hvilket materiale anvendes. Ligeledes kan der på alle materialer til tider være små- og ubetydelige farveforskelle og mærker, hvor materialerne er skåret og indgraveret på forside og bagside.

Næsten alle vores produkter med akryl har beskyttelsesfolie på. Spejlakryl har kun på forsiden, mens andet akryl til tider har på begge sider eller kun på den ene side. Folien kan have mindre brandmærker eller ridser på, da det beskytter materialet under produktion og transport.

Materiale: Spejlakryl og akryl
Største måne:  Længde: 21,2cm – Bredde: 21,4cm
Midste måne  Længde: 15cm – Bredde: 15,2cm
Tykkelse: 3-4mm

Vægt 0.110 kg
Farve

,

Varenummer (SKU): 1058 Kategorier: , ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.