Fri fragt ved køb over 499 DKK (Kun Danmark)

Landkort

299.00 kr.449.00 kr.

Et moderne landskort af sort akryl, ege- eller valnødsfinér der pynter hjemmet. Du vælger hvilket land du ønsker og vi får det produceret. Det er et unikt interiør til hjemmet, som kan minde os om vores rødder og hvordan Allah på mægtig vis har skabt os forskellige. Forskellige så vi kan styrke hinanden og ikke lade nationalisme splitte os. Størrelserne på de forskellige udskæringer vil variere fra land til land, da der er forskel på størrelse og form. Størrelsen vil dog altid være i en nogenlunde målestoksforhold som Palæstina, Bosnien og Tyrkiet, som vi har anvendt som eksempler.

Læs mere nedenunder for en detaljeret beskrivelse af størrelserne og vigtige bemærkninger.

OBS! Alle produkter i spejlakryl har en lysegrå eller mørkegrå bagside og har ikke en reflekterende spejl-effekt. Spejlet kan også variere lidt i farve afhængigt af hvilket materiale anvendes. Ligeledes kan der på alle materialer til tider være små- og ubetydelige farveforskelle og mærker, hvor materialerne er skåret og indgraveret på forside og bagside. Dette produkt må ikke puttes i munden og forældre skal holde opsyn med børnene ved anvendelse.

Materiale: Akryl, finér
Tykkelse: 3-4mm
Størrelse: Størrelserne på de forskellige udskæringer vil variere fra land til land, da der er forskel på størrelse og form. Størrelsen vil dog altid være i en nogenlunde målestoksforhold som Palæstina, Bosnien og Tyrkiet, som vi har anvendt som eksempler.

Palæstina: Medium: Ca. 19cm x 60cm og Small: Ca. 13cm x 45cm

Bosnien: Medium: Ca. 55cm x 45cm og Small: Ca. 39cm x 37cm

Tyrkiet: Medium: Ca. 64cm x 30cm og Small: Ca. 53cm x 26cm

Vægt 0.110 kg
Farve på landkort

Egfinér, Hvid, Sort, Spejlguld, Spejlsølv, Valnødfinér

Skrifttype

, , , , ,

Størrelse

Medium, Small

Varenummer (SKU): 1114 Kategorier: ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.