Fri fragt ved køb over 499 DKK (Kun Danmark)

UMRAH KONKURRENCE!

Vind en rejse for livet - En komplet umrah-pakke!

Vi har parret os op med Rehaal Rejser. I fællesskab giver vi dig mulighed for at vinde en Umrah tur med deres erfarne guides og fantastiske sightseeing program. Du tilmelder dig konkurrencen ved at indtaste din mail nedenfor. Så simpelt er det! En vinder trækkes på første dag af Eid.

Grib denne mulighed og spred gerne ordet. Bismillah 🙂

Hvem er vi?

Haris Sacirovic

Deenuna betyder: ”Vores religion”. En religion – en livsstil – som omfavner og beriger alle livets aspekter. Vores virksomhed fører designs og produkter ud i livet med formålet om at styrke den islamiske identitet. Nu fører vi denne konkurrence ud i håbet om, at det kan blive intet mindre end dit livs helt store rejse.

Ahmad Ghofran

Hos Rehaal Rejser vil vi gerne give dig muligheden for at opleve de hellige byer.
Vi ønsker at gøre dine rejser og islamiske begivenheder så mindeværdige som muligt. Derfor har vi sammensat en rejse, der vil give dig en oplevelse for livet in sha Allah.

Regler

For at deltage skal du efterleve følgende regler: 

1. Man skal være tilmeldt nyhedsmailen for at deltage. Det er gennem mail, at vinderen trækkes. 

2. Det er kun vinderen, som må benytte sig af præmien. Den må ikke gives- eller sælges videre. Man må kun deltage én gang pr. person.

3. Rehaal Rejser er en dansk virksomhed og rejsen for at udføre umrah starter fra Danmark. Enhver udenfor Danmark kan deltage. Bor man udenfor Danmark, skal man på egen regning komme til Danmark for at starte rejsen. I visse tilfælde vil man kunne tage en samtale om hvorvidt en anden form for aftale kan laves. 

4. Ens præmie kan indløses efter aftale med Rehaal Rejser og så længe Rehaal Rejser udbyder umrah rejser. 

5. Ved ens deltagelse kommer man automatisk på Deenuna og Rehaal Rejser’s nyhedsmail.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.