Fri fragt ved køb over 499 DKK (Kun Danmark)

For en fyldestgørende forsendelse- og returnerningspolitik læs mere på Handelsbetingelser.

Forsendelse

Deenuna leverer på alle hverdage.

Forsendelse i Danmark
Vi sender via GLS og PostNord eller leverer personligt, hvor vi forbeholder os retten til at vælge hvilken forsendelsesudbyder er bedst passende. Prisen på vores fragt er vægtbaseret. Afhængigt af ordrens størrelse og form,  vil der ved bestilling dukke leveringsmuligheder op, som er specifikke til din ordre som kunde. Vi sender både som breve og pakker, hvor der med pakke følger et tracking nummer med, mens det ikke er muligt at spore breve. De forskellige leveringsmuligheder ser således ud:

  1. Levering til pakkeshop 1-5 hverdage  – 39kr
  2. Levering til hjemmeadresse 1-5 hverdage – 60kr
  3. Ved nogle af vores produkter kan der gå op til 2 uger. Det er angivet, når man aflægger en ordre – 39kr/60kr (pakkeshop/hjemmeadresse)

Forhindring af afhentelse af pakke:

Afhentes pakken ikke 7 dage efter ankomst til pakkeshoppen, hæfter køber selv for at få gensendt varen igen. Køber hæfter ligeledes for gebyrer og omkostninger der skulle forekomme under gensendelse af pakker.

Forsendelse i Europa
Vi sender pakker til hele Europa med PostNord og det afhænger fra land til land ift. priser, leveringsmetoder samt antal leveringsdage. Ved afslutning af et køb kan man vælge de specifikke detaljer gældende ens eget land og få gældende priser og leveringstider.

Returnering

1. Skriv til os på info@deenuna.com og lad os høre hvor utilfredsheden ligger. Inkluder venligst ordrenummer i mailen.
2. Afvent vores respons. Vi sørger for at svare indenfor 24 timer og vil give dig instruktion for vores returneringsprocedure.

Updating…
  • Ingen varer i kurven.