Fri fragt ved køb over 499 DKK (Kun Danmark)

Simplicity Moon (Med lys)

149.00 kr.

Dette er vores bud på simplistisk måne dekoration til hjemmet, som kan anvendes i Ramadan og udenfor Ramada! Der medfølger et LED-fyrfadslys, som kan pynte ethvert bord, vindueskarm eller lignende med dens hyggelige stemning. Specielt et hyggeligt produkt til de sene Ramadan aftener og nætter. Læs mere herunder for en detaljeret beskrivelse og vigtige bemærkninger vedrørende produkterne:

OBS! Alle produkter i spejlakryl har en lysegrå eller mørkegrå bagside og har ikke en reflekterende spejl-effekt. Spejlet kan også variere lidt i farve afhængigt af hvilket materiale anvendes. Ligeledes kan der på alle materialer til tider være små- og ubetydelige farveforskelle, ridser og mærker, hvor materialerne er skåret og indgraveret på forside og bagside. Der kan være mindre spor af lim på dette produkt eller små usynlige sprækker, som led af sammensætning af produktet.

Næsten alle vores produkter med akryl har beskyttelsesfolie på. Spejlakryl har kun på forsiden, mens andet akryl til tider har på begge sider eller kun på den ene side. Folien kan have mindre brandmærker eller ridser på, da det beskytter materialet under produktion og transport.

Materiale: Akryl
Størrelse: Ca. 16cm x 19cm
Tykkelse: 3-4mm

Vægt 0.110 kg
Farve

,

Varenummer (SKU): 1058-1 Kategorier: , , ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.