Fri fragt ved køb over 499 DKK (Kun Danmark)

Ophængssæt – Hvid/lilla

99.00 kr.

Dette sæt med fire stjerner til ophæng, i forskellige størrelser og mønstre, kan løfte ens Ramadan og Eid stemning i hjemmet. Kombinationen af at man har en snært af geometri og et simpelt design giver et helt unikt look. Disse har et hul på toppen, hvor man kan vælge at hænge dem op eller ved brug af evt. klæbemasse til at hænge dem op på væggen uden at de hænger på en snor.. Kreativ kan man være! Læs mere herunder for en detaljeret beskrivelse og vigtige bemærkninger vedrørende produkterne:

Sættet indeholder:
4 stjerner – to med geometri og to uden.

OBS! Alle produkter i spejlakryl har en lysegrå eller mørkegrå bagside og har ikke en reflekterende spejl-effekt. Spejlet kan også variere lidt i farve afhængigt af hvilket materiale anvendes. Ligeledes kan der på alle materialer til tider være små- og ubetydelige farveforskelle og mærker, hvor materialerne er skåret og indgraveret på forside og bagside.

Næsten alle vores produkter med akryl har beskyttelsesfolie på. Spejlakryl har kun på forsiden, mens andet akryl til tider har på begge sider eller kun på den ene side. Folien kan have mindre brandmærker eller ridser på, da det beskytter materialet under produktion og transport.

Materiale: Hvid akryl og marmor akryl
Største figur:  ca. 13cm x 13cm
Midste figur  Længde: ca. 5,5cm – Bredde: 5,5cm
Tykkelse: 3-6mm

Vægt 0.110 kg
Kategorier: , ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.