Fri fragt ved køb over 499 DKK (Kun Danmark)

Masajid 2D – Sort

179.00 kr.

Dette er et sæt bestående af 3 stk. luksuriøse moske lignende forme på fod, som i deres eksklusive materiale og elegant stil, giver et helt unikt præg til bordet og hjemmet. De kan arrangeres på forskellige vis sammen som sæt og pynte særskilt hver for sig. Dette er in sha Allah et nyt must have! Læs mere herunder for en detaljeret beskrivelse og vigtige bemærkninger vedrørende produkterne:

OBS! Alle produkter i spejlakryl har en lysegrå eller mørkegrå bagside og har ikke en reflekterende spejl-effekt. Spejlet kan også variere lidt i farve afhængigt af hvilket materiale anvendes. Ligeledes kan der på alle materialer til tider være små- og ubetydelige farveforskelle og mærker, hvor materialerne er skåret og indgraveret på forside og bagside.

Næsten alle vores produkter med akryl har beskyttelsesfolie på. Spejlakryl har kun på forsiden, mens andet akryl til tider har på begge sider eller kun på den ene side. Folien kan have mindre brandmærker eller ridser på, da det beskytter materialet under produktion og transport.

Materiale: Spejlakryl
Størrelse:
1. ca. 20cm x 9cm
2. ca.12cm x 8cm
3. ca. 10cm x 6cm

Tykkelse: 3-4mm

Vægt 0.110 kg
Farve

,

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.