Fri fragt ved køb over 499 DKK (Kun Danmark)

Gavebox – Student 2023

399.00 kr.

En færdiglavet gaveæske indeholdende et personligt skilt, en eksklusiv bøtte 140g gourmetvingummier fra Wally and Whiz (mangosmag drysset med hindbærpulver) og en unik nøglering. Det er en stor glæde, når ens nærmeste bliver færdiguddannede og det anerkendes typisk med diverse gaver. Dette har vi ønsket af indbefatte med denne færdige gaveæske, hvor man får det helt rette til anledningen in sha Allah! Læs mere herunder for en detaljeret beskrivelse og vigtige bemærkninger vedrørende produktet:

OBS! Ingredienser for vingummi fra Wally and Whiz:

Glukose-fruktosesirup, sukker, vand, majsstivelse, surhedsregulerende middel (æblesyre, natriumcitrater), naturlig aroma, flormelis, farve (sort gulerod, stjernefrugt), kokosolie, hindbærpulver, overfladebehandlingsmiddel (carnaubavoks).

Næringsindhold pr. 100g

Energi 1440 KJ / 344 kcal
Fedt 0,2g
 – mættede fedtsyre 0,2g
Kulhydrater 83,5g
 – sukkerarter 60,2g
Protein 0,1g
Salt 0,1g

Æsken
Der er UV-printet på æsken og skiltet i æsken. Selve mønsteret og teksten kan afvige lidt fra at være centreret i placering under produktionen, som kan give lidt skævheder i printet. Minimale farveforskelle kan forekomme når man sammenligner billeder og virkelighed, da det kan fremstå anderledes digitalt sammenlignet med når man har det i hånden.

Dimensioner: 27cm x 17 cm x 7cm

Vægt 0.110 kg
Hue farve

, , ,

Varenummer (SKU): 1084-1 Kategorier: ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.