Fri fragt ved køb over 499 DKK (Kun Danmark)

Eksklusivt Vægur – Valnød

699.00 kr.

Dette er et luksuriøst vægur bestående af det eksklusive valnødsfinér og et guld urværk fra Bjørn Henriksson. Uret er designet som et 3-i-1 ur, hvor man får tallene i to farver – guld og valnød – og ligeledes får man fire ekstra runde brikker med. Således kan man selv bestemme hvilket ur-design man ønsker i ens hjem og man kan skifte mellem dem for at give hjemmet et anderledes look i ny og næ!

Læs nedenstående beskrivelse for yderligere information om produktet.

Ikke på lager

OBS! Der kan på alle vores materialer til tider være små- og ubetydelige farveforskelle, hvor materialerne er skåret på forside og bagside. Den lange viser på uret er 22,5cm og på billederne er uret 62cm Ø. Der medfølger en guide til hvordan man sætter uret op og ligeledes er der skrue, rawplug samt klæbemasse medsendt for at hænge uret op. Batteri til uret medfølger ikke.

Alle produkter i spejlakryl har en lysegrå eller mørkegrå bagside og har ikke en reflekterende spejl-effekt. Spejlet kan også variere lidt i farve afhængigt af hvilket materiale anvendes. Næsten alle vores produkter med akryl har beskyttelsesfolie på. Spejlakryl har kun på forsiden, mens andet akryl til tider har på begge sider eller kun på den ene side. Folien kan have mindre brandmærker eller ridser på, da det beskytter materialet under produktion og transport. Til størstedelen af vores produkter medsender vi typisk klæbemasse (elefantsnot) eller klæbepuder til ophæng på vægge, døre og lignende. Vi sender det med som en ekstra service og behjælpelighed, som er baseret på flere års erfaring af anvendelse samt feedback af kunder. Det er altid kundens ansvar selv at vurdere egne vægge, tapeter, døre og andet i ens hjem for hvorvidt klæbemasse eller klæbepuder vil være til skade på ens vægge, tapeter, døre og andet. Vi tager ikke ansvar for den skade der kan forekomme ved anvendelse af klæbemasse eller klæbepuder, da kunden skal kende sit hjem og selv vurdere hvad der kan forvolde skade til ens hjem og inventar.

Materiale: Valnødsfinér og spejlakryl
Tykkelse: 3-4mm

Vægt 0.110 kg
Varenummer (SKU): 1037 Kategorier: ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.