Fri fragt ved køb over 499 DKK (Kun Danmark)

Bismillah – Elegance fad

199.00 kr.

Et fad med unikt spejlakryl, som kan pynte ethvert sofabord eller spisebord, når man har ens kære på besøg eller samlet til middag! Toppen, som er spejlakryl, er fødevaregodkendt og bunden af fadet er lavet i MDF. Fadet er primært til brug som pynt og anvendelse til mindre servering såsom snacks på en kreativ måde eller en indbydende ostetallerken med diverse. Produktet kan ikke sættes i opvaskemaskinen og skal tørres af efter brug ved brug af en våd klud. Læs mere herunder for en detaljeret beskrivelse og vigtige bemærkninger vedrørende produkterne:

OBS! Alle produkter i spejlakryl har en lysegrå eller mørkegrå bagside og har ikke en reflekterende spejl-effekt. Spejlet kan også variere lidt i farve afhængigt af hvilket materiale anvendes. Ligeledes kan der på alle materialer til tider være små- og ubetydelige farveforskelle, ridser og mærker, hvor materialerne er skåret og indgraveret på forside og bagside.

Næsten alle vores produkter med akryl har beskyttelsesfolie på. Spejlakryl har kun på forsiden, mens andet akryl til tider har på begge sider eller kun på den ene side. Folien kan have mindre brandmærker eller ridser på, da det beskytter materialet under produktion og transport.

Materiale: Spejlakryl og MDF
Længde: ca. 30cm – Bredde: ca. 8cm
Tykkelse: 8-10mm

Vægt 0.110 kg
Materiale

,

Varenummer (SKU): 1059-1 Kategorier: , , ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.