Fri fragt ved køb over 499 DKK (Kun Danmark)

Masjid Light (Med lys) – Beige Limited Edition

229.00 kr.

En luksuriøs moske-inspireret form, som i deres eksklusive materiale og elegant stil, giver et helt unikt præg til hjemmet. Der kommer et lille LED lys med til at fuldende den hyggelige stemning i Ramadan. Dette er in sha Allah et nyt must have! Læs mere herunder for en detaljeret beskrivelse og vigtige bemærkninger vedrørende produkterne:

OBS! Alle produkter i spejlakryl har en lysegrå eller mørkegrå bagside og har ikke en reflekterende spejl-effekt. Spejlet kan også variere lidt i farve afhængigt af hvilket materiale anvendes. Ligeledes kan der på alle materialer til tider være små- og ubetydelige farveforskelle, ridser og mærker, hvor materialerne er skåret og indgraveret på forside og bagside. På fod-sammensætningerne kan der være mindre rester af lim og små usynlige sprækker grundet sammensætning mellem fod og øvre del.

Næsten alle vores produkter med akryl har beskyttelsesfolie på. Spejlakryl har kun på forsiden, mens andet akryl til tider har på begge sider eller kun på den ene side. Folien kan have mindre brandmærker eller ridser på, da det beskytter materialet under produktion og transport.

Materiale: Akryl
Længde: Højde: ca. 21cm  – Bredde: 22cm
Tykkelse: 3-4mm

Vægt 0.110 kg
Materiale

, , ,

Varenummer (SKU): 1059-1 Kategorier: , , ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.