Fri fragt ved køb over 499 DKK (Kun Danmark)

3D lanterne – Klassisk

99.00 kr.

Denne 3D lanterne i klassisk mønster kan løfte ens Ramadan og Eid stemning i hjemmet. Kombinationen af at man har en snært af geometri og et simpelt design giver et helt unikt look. Man kan vælge at hænge den op med snor eller lade dem pynte bordet, hylden eller andet. Kreativ kan man være! Læs mere herunder for en detaljeret beskrivelse og vigtige bemærkninger vedrørende produkterne:

OBS! Alle produkter i spejlakryl har en lysegrå eller mørkegrå bagside og har ikke en reflekterende spejl-effekt. Spejlet kan også variere lidt i farve afhængigt af hvilket materiale anvendes. Ligeledes kan der på alle materialer til tider være små- og ubetydelige farveforskelle og mærker, hvor materialerne er skåret og indgraveret på forside og bagside.

Næsten alle vores produkter med akryl har beskyttelsesfolie på. Spejlakryl har kun på forsiden, mens andet akryl til tider har på begge sider eller kun på den ene side. Folien kan have mindre brandmærker eller ridser på, da det beskytter materialet under produktion og transport.

Materiale: Akryl
Størrelse: ca. 15cm x 7cm
Tykkelse: 3-4mm

Vægt 0.110 kg
Farve

,

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , ,
Updating…
  • Ingen varer i kurven.